Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Markus Jakke

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy
1 199,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk lett vattert jakke i bombermodell med elastikk nederst og som ermavslutning. Jakken har krage, glidelåslukning og knappestolpe med skjulte trykknapper, skråstilte frontlommer med klaff og trykknapp. En innerlomme. Normal passform. Les mer

 • Mer info

  Klassisk lett vattert jakke i bombermodell med elastikk nederst og som ermavslutning. Jakken har krage, glidelåslukning og knappestolpe med skjulte trykknapper, skråstilte frontlommer med klaff og trykknapp. En innerlomme. Normal passform.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7247903

  Vask og vedlikehold

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  For 100% Polyamid, Vattering 100% polyester, 3% Krymp, bruk ikke tøymykner

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.