Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Nordmarka Jakke

Velg farge
Grå: Forged Iron Grå: Forged Iron
2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lun og isolerende jakke i vannavstøtende lett børstet materiale med tykk quiltet innvendig vattering i kontrastfarge. Jakken har hette med regulering, vanntett glidelås i kontrastfarge, skjulte trykknapper i front, og 2 doble lommer med magnetlukning og klaff samt innstikklommer med glidelås pluss to integrerte brystlommer med glidelås. I tillegg kommer jakken med regulerbar elastikk nederst og to innerlommer med glidelås. Diskret logoprint på brystet. Normal passform. Jakken har rygglengde 84 cm i str L Les mer

Mer info

Mer info

Lun og isolerende jakke i vannavstøtende lett børstet materiale med tykk quiltet innvendig vattering i kontrastfarge. Jakken har hette med regulering, vanntett glidelås i kontrastfarge, skjulte trykknapper i front, og 2 doble lommer med magnetlukning og klaff samt innstikklommer med glidelås pluss to integrerte brystlommer med glidelås. I tillegg kommer jakken med regulerbar elastikk nederst og to innerlommer med glidelås. Diskret logoprint på brystet. Normal passform. Jakken har rygglengde 84 cm i str L

Materialer: 52%bomull,48%polyester
Fargekode: IEE
Artikkelnummer: 7248138

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Fôr 100%polyester, vattering 100% polyester, 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler