Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr!

Oskar down jakke

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
599,- før 1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lett quiltet jakke med 90/10 dun og fjær. Jakken har rett fasong med glidelås i metall og knappestolpe med metall trykknapper, ribbmansjett på ermet og gode lommer med klaff og knapp og en vertikal brystlomme med knappelukning. Rett passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lett quiltet jakke med 90/10 dun og fjær. Jakken har rett fasong med glidelås i metall og knappestolpe med metall trykknapper, ribbmansjett på ermet og gode lommer med klaff og knapp og en vertikal brystlomme med knappelukning. Rett passform.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: GOZ
Artikkelnummer: 7247905

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes med tilsvarende farger.

For 100% Polyamid, Vattering 90% dun, 10% fjær, 3% krymp. bruk ikke tøymykner

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler