Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

PENTON JAKKE

Klassisk jakke med hette og ton i ton meshfôr. Jakken har snøring i livet og i kanten nederst, doble frontlommer med klaff og sideinngang, lufting under ermet og normal passform. Lukkes med glidelås og knapper. Les mer

Velg farge
Blå: Black Iris Blå: Black Iris Grønn: Burnt Olive Grønn: Burnt Olive
1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk jakke med hette og ton i ton meshfôr. Jakken har snøring i livet og i kanten nederst, doble frontlommer med klaff og sideinngang, lufting under ermet og normal passform. Lukkes med glidelås og knapper.

  Materialer: Ytterstoff: 81% polyester, 19% bomull. Fôr: 100% polyester
  Fargekode: EGC
  Artikkelnummer: 7237251

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Maskinvask maks 30º. Vaskes med tilsvarende farger. Maks 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.