Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

PENTON JAKKE

Klassisk jakke med hette og ton i ton meshfôr. Jakken har snøring i livet og i kanten nederst, doble frontlommer med klaff og sideinngang, lufting under ermet og normal passform. Lukkes med glidelås og knapper. Mer

Velg farge
Blå: Black Iris Blå: Black Iris Grønn: Burnt Olive Grønn: Burnt Olive
1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Klassisk jakke med hette og ton i ton meshfôr. Jakken har snøring i livet og i kanten nederst, doble frontlommer med klaff og sideinngang, lufting under ermet og normal passform. Lukkes med glidelås og knapper.

  Materialer: Ytterstoff: 81% polyester, 19% bomull. Fôr: 100% polyester
  Fargekode: GMS
  Artikkelnummer: 7237251

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Maskinvask maks 30º. Vaskes med tilsvarende farger. Maks 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.