Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SOHO FRAKK

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
2 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk koksgrå vinterfrakk i melert ullblanding. Frakken har fôr, knappelukning, skrå lommer i front, vertikal innerlomme med glidelås og bærestykke bak. Normal passform og splitt bak. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Klassisk koksgrå vinterfrakk i melert ullblanding. Frakken har fôr, knappelukning, skrå lommer i front, vertikal innerlomme med glidelås og bærestykke bak. Normal passform og splitt bak. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: Ytterstoff: 50%ull, 50%polyester. Fôr: 52%polyester, 48%viskose
  Fargekode: IEF
  Artikkelnummer: 7244607

  Skal kun renses

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.