Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1000,- og få FRI FRAKT

STOCKHOLM FRAKK

Klassisk frakk i lett vannavstøtende kvalitet med stikklommer med magnetlukking , vertikal glidelåslomme på brystet og halvhøy krage. Frakken har bevegelses-legg bak på skulder, bærestykke bak, gummiert glidelås i front og knappestolpe med skjult magnetlukking. Innvendig har frakken lett vattering, elastiske mansjetter og glidelåslomme på venstre side. Modellen er 184 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
1 299,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

  • Klassisk frakk i lett vannavstøtende kvalitet med stikklommer med magnetlukking , vertikal glidelåslomme på brystet og halvhøy krage. Frakken har bevegelses-legg bak på skulder, bærestykke bak, gummiert glidelås i front og knappestolpe med skjult magnetlukking. Innvendig har frakken lett vattering, elastiske mansjetter og glidelåslomme på venstre side. Modellen er 184 cm høy og bruker str M.

    Materialer: ytterstoff: 100%polyester, for: 100%polyester
    Fargekode: C27
    Artikkelnummer: 7242360

    Normal maskinvask maks 40º

    Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

    Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

    Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

    Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 3% krymp.

    OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS

    Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


    Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

    Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

    Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.