Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Tobias Jakke

Velg farge
Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf
2 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Praktisk 3 i en jakke med uttagbar innerjakke i lett materiale med vattering og glidelåslukning, ribkant på krage og ermet og skrå lommer med trykknapp. Ytterjakken har lett børstet overflate, innvendig snøring i livet, 4 gode lommer med klaff og skjult knapp og innvendig hette i kragen. Rett fasong og normal passform. Jakkene brukes hver for seg, eller sammen som en komplett isolerende jakke. Les mer

Mer info

Mer info

Praktisk 3 i en jakke med uttagbar innerjakke i lett materiale med vattering og glidelåslukning, ribkant på krage og ermet og skrå lommer med trykknapp. Ytterjakken har lett børstet overflate, innvendig snøring i livet, 4 gode lommer med klaff og skjult knapp og innvendig hette i kragen. Rett fasong og normal passform. Jakkene brukes hver for seg, eller sammen som en komplett isolerende jakke.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: GOZ
Artikkelnummer: 7248155

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

For 100% Polyester, Vattering 100% Polyester, 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler