Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

URANIENBORG FRAKK

Klassisk frakk i slitesterk ullblanding med smale slag. Frakken er helfôret, har ton i ton knapper foran, splitt bak, mansjett med 4 knapper, skrå frontlommer og to praktiske innerlommer. Lengde til midt på låret. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Grå: Granite Grey Grå: Granite Grey
999,- før 1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk frakk i slitesterk ullblanding med smale slag. Frakken er helfôret, har ton i ton knapper foran, splitt bak, mansjett med 4 knapper, skrå frontlommer og to praktiske innerlommer. Lengde til midt på låret. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 60%ull, 30%polyester, 5%akryl og 5%viskose
  Fargekode: IFK
  Artikkelnummer: 7244738

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Kun rens. Maks 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.