Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

VERONA JAKKE

Komfortabel fritidsjakke med soft shell paneler på ermene for god bevegelighet, vattering på skuldrene,avtagbar vattert hette, innvendig elastisk mansjett og logo badge på erm. Jakken har mykt fleece fôr i lommene og to innerlommer hvorav en med loop for ørepropper. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night
1 349,- før 2 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • vindtett og vannavstøtende kvalitet
 • vanntett glidelås
 • Komfortabel fritidsjakke med soft shell paneler på ermene for god bevegelighet, vattering på skuldrene,avtagbar vattert hette, innvendig elastisk mansjett og logo badge på erm. Jakken har mykt fleece fôr i lommene og to innerlommer hvorav en med loop for ørepropper. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: Ytterstoff: 95%polyester, 5%bomull. For og fyll: 100%polyester
  Fargekode: GOU
  Artikkelnummer: 7244576

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.