Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Regular Ralph Overdyed Jeans

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
899,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
31
32
33
34
36
38
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Tidløs mørkeblå jeans som er overfarget sort med komfortabel stretch. Varianten har lite slitasjeeffekter, ton i ton sømmer, sort skinnetikett med logo bak i linning og kontrastdetaljer. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse 32/32. Les mer

 • Mer info

  Tidløs mørkeblå jeans som er overfarget sort med komfortabel stretch. Varianten har lite slitasjeeffekter, ton i ton sømmer, sort skinnetikett med logo bak i linning og kontrastdetaljer. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse 32/32.

  • Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben med en avslappet trendy silhuett. Tidløs og ukomplisert modell som passer de fleste menn.
  • Materiale: Mørk indigo denim overfarget sort med komfortabel elastisitet.
  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: D03
  Artikkelnummer: 7244862

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.