Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

Regular Ralph Overdyed Jeans

Tidløs mørkeblå jeans som er overfarget sort med komfortabel stretch. Varianten har lite slitasjeeffekter, ton i ton sømmer, sort skinnetikett med logo bak i linning og kontrastdetaljer. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse 32/32. Les mer

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
449,- før 899,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
31
32
33
34
36
38

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben med en avslappet trendy silhuett. Tidløs og ukomplisert modell som passer de fleste menn.
 • Materiale: Mørk indigo denim overfarget sort med komfortabel elastisitet.
 • Tidløs mørkeblå jeans som er overfarget sort med komfortabel stretch. Varianten har lite slitasjeeffekter, ton i ton sømmer, sort skinnetikett med logo bak i linning og kontrastdetaljer. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse 32/32.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: D03
  Artikkelnummer: 7244862

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.