Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Regular Ralph blues jeans

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Mellomblå 5-lommers jeans med et med et lett steinvasket uttrykk fra vårt premium konsept. Den har slitasjeeffekt foran og bak, tobakko+blå sømmer, beige logo-badge i liver bak og kontrastdetaljer. Passer for de som ønsker en komfortabel bukse med god elastisitet. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet trendy silhuett. Materiale: 12.5 OZ mellomblå indigo denim med god elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Mellomblå 5-lommers jeans med et med et lett steinvasket uttrykk fra vårt premium konsept. Den har slitasjeeffekt foran og bak, tobakko+blå sømmer, beige logo-badge i liver bak og kontrastdetaljer. Passer for de som ønsker en komfortabel bukse med god elastisitet. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet trendy silhuett. Materiale: 12.5 OZ mellomblå indigo denim med god elastisitet.

Materialer: 98% bomull, 2% elastan.
Fargekode: D06
Artikkelnummer: 7249288

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke - tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler