Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

REGULAR RALPH COMFORT STRETCH JEANS

Velg farge
DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Super Stonewashed +
799,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
30
31
33
34
36
38

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Jeans med et vasket 90-talls uttrykk. Buksen har lys grå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben med en avslappet trendy silhuett som passer til de som ønsker en komfortabel bukse med god elastisitet. Kvalitet: 11 OZ mellomblå denim . Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med slitasjeeffekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 184 cm høy og bruker str 33/32. Les mer

 • Jeans med et vasket 90-talls uttrykk. Buksen har lys grå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben med en avslappet trendy silhuett som passer til de som ønsker en komfortabel bukse med god elastisitet. Kvalitet: 11 OZ mellomblå denim . Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med slitasjeeffekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 184 cm høy og bruker str 33/32.

  Materialer: 94% bomull, 4 polyester og 2% elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7242622

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.