Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

REGULAR ROD NESTA BLUE SUPER STRETCH JEANS

Tidløs og ukomplisert lys 5-lommers jeans for de fleste anledninger. Buksen har lys grå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben med en avslappet trendy silhuett som passer til de som ønsker en komfortabel bukse med meget høy elastisitet. Kvalitet: 10.17 OZ super stretch denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Melloblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med slitasje og spray på front og bak. Vasken bringer frem et unikt uttrykk. Mer

Velg farge
DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Super Stonewashed +
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
30
31
32
33
34
36
38
 • Tidløs og ukomplisert lys 5-lommers jeans for de fleste anledninger. Buksen har lys grå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben med en avslappet trendy silhuett som passer til de som ønsker en komfortabel bukse med meget høy elastisitet. Kvalitet: 10.17 OZ super stretch denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Melloblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med slitasje og spray på front og bak. Vasken bringer frem et unikt uttrykk.

  Materialer: 81% bomull, 10% elastan, 6% polyester og 3% lycra
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7242626

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i fluorkarboner.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.