Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

REGULAR ROD NESTA BLUE SUPER STRETCH JEANS

Velg farge
DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Super Stonewashed +
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
30
31
32
33
34
36
38
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Tidløs og ukomplisert lys 5-lommers jeans for de fleste anledninger. Buksen har lys grå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben med en avslappet trendy silhuett som passer til de som ønsker en komfortabel bukse med meget høy elastisitet. Kvalitet: 10.17 OZ super stretch denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Melloblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med slitasje og spray på front og bak. Vasken bringer frem et unikt uttrykk. Les mer

 • Tidløs og ukomplisert lys 5-lommers jeans for de fleste anledninger. Buksen har lys grå skinnetikett med logo i livet bak og kontrastdetaljer. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og smale ben med en avslappet trendy silhuett som passer til de som ønsker en komfortabel bukse med meget høy elastisitet. Kvalitet: 10.17 OZ super stretch denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Melloblå grunnfarge i en super steinvasket prosess med slitasje og spray på front og bak. Vasken bringer frem et unikt uttrykk.

  Materialer: 81% bomull, 10% elastan, 6% polyester og 3% lycra
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7242626

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i fluorkarboner.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.