Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Skinny Sid coated

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
999,-

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lett vasket smal 5-lommers jeans med 3d effekt i front og på bakside av knærne. Buksen fra vårt PREMIUM konsept.har ton-i-ton sømmer, logoetikett i livet bak og ton-i-ton detaljer. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: Denim i en mørk indigo innfarging med coating. God stretch. Les mer

Mer info

Mer info

Lett vasket smal 5-lommers jeans med 3d effekt i front og på bakside av knærne. Buksen fra vårt PREMIUM konsept.har ton-i-ton sømmer, logoetikett i livet bak og ton-i-ton detaljer. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: Denim i en mørk indigo innfarging med coating. God stretch.

Materialer: 80% bomull, 16% polyester og 4% elastan
Fargekode: D03
Artikkelnummer: 7500746

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler