Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Skinny Sid hyperstretch

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
1 199,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
28
29
30
31
32
33
34
36

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel smal 5-lommers Hyper Stretch jeans fra vårt premium konsept. Den er lett steinvasket med slitasje på lår og på bakside med sprayeffekt. Vasken gir hver jeans ett unikt uttrykk. Buksen har ton-i-ton detaljer og blå skinnbadge med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: 9.8 OZ denim i en mørk blå indigo innfarging med ekstremt god elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel smal 5-lommers Hyper Stretch jeans fra vårt premium konsept. Den er lett steinvasket med slitasje på lår og på bakside med sprayeffekt. Vasken gir hver jeans ett unikt uttrykk. Buksen har ton-i-ton detaljer og blå skinnbadge med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: 9.8 OZ denim i en mørk blå indigo innfarging med ekstremt god elastisitet.

Materialer: 85% bomull, 10% polyester og 5% lycra
Fargekode: D06
Artikkelnummer: 7249272

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke - tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler