Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SKINNY SID SEABLUE 3D STRETCH JEANS

Velg farge
DENIM: Light Stonewash + Us DENIM: Light Stonewash + Us
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
28
29
30
31
32
33
34
36
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

5-lommers smalere jeans med et vintage uttrykk. Buksen har kontrastdetaljer og lys grå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Kvalitet: 11.2 OZ stretch denim i en lys sjø-blå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med 3D effekter øverst, slitasje effekter på front og bak. Vasken bringer frem et unikt individuellt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32. Les mer

 • 5-lommers smalere jeans med et vintage uttrykk. Buksen har kontrastdetaljer og lys grå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Kvalitet: 11.2 OZ stretch denim i en lys sjø-blå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med 3D effekter øverst, slitasje effekter på front og bak. Vasken bringer frem et unikt individuellt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32.

  Materialer: 97% bomull, 3% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7242642

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.