Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SKINNY SID SEABLUE 3D STRETCH JEANS

Velg farge
DENIM: Light Stonewash + Us DENIM: Light Stonewash + Us
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
28
29
30
31
32
33
34
36
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

5-lommers smalere jeans med et vintage uttrykk. Buksen har kontrastdetaljer og lys grå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Kvalitet: 11.2 OZ stretch denim i en lys sjø-blå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med 3D effekter øverst, slitasje effekter på front og bak. Vasken bringer frem et unikt individuellt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32. Les mer

 • Mer info

  5-lommers smalere jeans med et vintage uttrykk. Buksen har kontrastdetaljer og lys grå skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Kvalitet: 11.2 OZ stretch denim i en lys sjø-blå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med 3D effekter øverst, slitasje effekter på front og bak. Vasken bringer frem et unikt individuellt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32.

  Materialer: 97% bomull, 3% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7242642

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.