Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Skinny Sid vintage broken twil

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
28
29
30
31
32
33
34
36

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Smal 5-lommers jeans med et vintage steinvasket uttrykk fra vårt premium konsept. Buksen har lett slitasje effekt på lår og bakside, destruksjoner på åpninger, baklommer og i front. Den har også kontrastdetaljer og beige skinnbadge med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: 11.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Smal 5-lommers jeans med et vintage steinvasket uttrykk fra vårt premium konsept. Buksen har lett slitasje effekt på lår og bakside, destruksjoner på åpninger, baklommer og i front. Den har også kontrastdetaljer og beige skinnbadge med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en mer tettsittende silhuett. Materiale: 11.5 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet.

Materialer: 94% bomull, 4% polyester og 2% elastan
Fargekode: DAB
Artikkelnummer: 7249275

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke - tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler