Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

SKINNY STAN DEEP BLUE SUPER STRETCH JEANS

Komfortabel supersmal 5-lommers jeans med et vasket uttrykk som passer godt til fritidsbruk. Buksen har kontrastdetaljer og brun skinnbadge med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben med en tettsittende silhuett. Vår yngste og smaleste passform. Kvalitet: 11 OZ denim i en mørkeblå indigo innfarging med meget god elastisitet. Vask: Mørkeblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med vaskede slitasje effekter øverst. Lett slitasje på lår og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32. Mer

Velg farge
DENIM: Light Stonewash + Us DENIM: Light Stonewash + Us
399,- før 999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
27
28
29
30
31
32
33
34
 • Komfortabel supersmal 5-lommers jeans med et vasket uttrykk som passer godt til fritidsbruk. Buksen har kontrastdetaljer og brun skinnbadge med logo i livet bak. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben med en tettsittende silhuett. Vår yngste og smaleste passform. Kvalitet: 11 OZ denim i en mørkeblå indigo innfarging med meget god elastisitet. Vask: Mørkeblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med vaskede slitasje effekter øverst. Lett slitasje på lår og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32.

  Materialer: 93% bomull, 6% polyester og 1% lycra
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7239674

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.