Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Slim Bill blk blk

Velg farge
Svart: Black/Black Denim Svart: Black/Black Denim
999,-

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Sort 5-lommers jeans med et rent stiluttrykk. Buksen har ton-i-ton sømmer, logoetikett i livet bak og ton-i-ton detaljer. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Denim i en sort overfarget innfarging med en meget god stretch. Les mer

Mer info

Mer info

Sort 5-lommers jeans med et rent stiluttrykk. Buksen har ton-i-ton sømmer, logoetikett i livet bak og ton-i-ton detaljer. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Denim i en sort overfarget innfarging med en meget god stretch.

Materialer: 92% bomull, 6% elastisk polyester og 2% elastan
Fargekode: DAI
Artikkelnummer: 7500750

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler