Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Slim Bill Red Selvedge Comfort

1 299,-
Velg farge
Blå: Garmentwashed + Used Blå: Garmentwashed + Used
Mer info

Mer info

5-lommers Selvedge jeans med et lett vasket uttrykk og slitasjeeffekter i front og bak. Plagget har klassisk tobacco sømmer, skinnetikett i livet bak og ton-i-ton detaljer, med Selvedge stripe på myntlomme og høyre baklomme. Selvedge jeans er et klassisk Core-produkt der denimkvaliteten er vevet på japanske spesialmaskiner med bare 1 meter vidde. Kjennetegnet er den hvite og røde kanten på innsiden av sidesømmene. Passform: Ledig sete, normal livhøyde og avsmalnet ben med en silhuett som passer de fleste menn. Materiale: 13 OZ original Selvedge denim med god elastisitet.

Materialer: 99% bomull 1% elastan
Fargekode: D04
Artikkelnummer: 7248221

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke - tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett