Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

SLIM FIT STRETCH JEANS

Komfortabel 5-lommers jeans med stretch. Buksen har et vasket uttrykk, kontrastdetaljer og sort etikett med logo bak i livet. Passform: Normal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet:12 OZ stretch denim i en mellomblå indigo innfarging og med god elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess uten slitasjer. Vasken gir et unikt uttrykk. Mer

Velg farge
DENIM: Super Stonewashed DENIM: Super Stonewashed
799,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Boysbutikker
 • Komfortabel 5-lommers jeans med stretch. Buksen har et vasket uttrykk, kontrastdetaljer og sort etikett med logo bak i livet. Passform: Normal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet:12 OZ stretch denim i en mellomblå indigo innfarging og med god elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en super steinvasket prosess uten slitasjer. Vasken gir et unikt uttrykk.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: DAC
  Artikkelnummer: 7242654

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.