Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS OF EUROPE MEMBERSHIP CLUB »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

SLIM WILL BLEACH BLUE KNIT STRETCH JEANS

899,-
Velg farge
DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Super Stonewashed +
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

5-lommers knit jeans med et lyst vasket uttrykk og slitasje. Buksen har blå skinnbadge med logo og ton i ton detaljer. Passform: Romslig sete, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. En av våre mest solgte passformer. Kvalitet: 10.8 OZ strikket denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellom grunnfarge i en super vasket prosess med slitasje effekter og spray på lår og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32.

Materialer: 57% bomull, 27% polyester, 14% rayon og 2% spandex
Fargekode: DAD
Artikkelnummer: 7242639

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett