Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SLIM WILL BLUE OVERDYED BLUE KNIT STRETCH JEANS

Velg farge
DENIM: Light Stonewash + Us DENIM: Light Stonewash + Us
899,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

5-lommers knit jeans med et vasket uttrykk og slitasje. Buksen har blå skinnetikett med logo og ton i ton detaljer. Passform: Romslig sete, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. En av våre mest solgte passformer. Kvalitet: 10 OZ strikket indigo denim, mørk blå overfarging med høy elastisitet. Vask: Mørk blå grunnfarge i en lett vasket prosess med slitasje effekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32. Les mer

 • Mer info

  5-lommers knit jeans med et vasket uttrykk og slitasje. Buksen har blå skinnetikett med logo og ton i ton detaljer. Passform: Romslig sete, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. En av våre mest solgte passformer. Kvalitet: 10 OZ strikket indigo denim, mørk blå overfarging med høy elastisitet. Vask: Mørk blå grunnfarge i en lett vasket prosess med slitasje effekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og bruker str 33/32.

  Materialer: 80% bomull, 9% polyester, 5% viskose, 4% T400 og 2% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7242627

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.