Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Slim Will Blue OD Knit Stretch Jeans

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel Knit Jeans i en mørk vask, overfarget sort. Varianten har moderate slitasjeeffekter i foran og bak, ton i ton detaljer og blå skinnetikett med logo bak i linning. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse 32/32. Les mer

 • Mer info

  Komfortabel Knit Jeans i en mørk vask, overfarget sort. Varianten har moderate slitasjeeffekter i foran og bak, ton i ton detaljer og blå skinnetikett med logo bak i linning. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse 32/32.

  Passform: Romslig sete, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. En av våre mest solgte passformer. Materiale: 9.7 OZ knit-denim i en mørk blå indigo innfarging, overfarget sort med god elastisitet.

  Materialer: 97% bomull, 3% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7244883

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.