Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Arthur boxer 3-pack

Velg farge
Blå: Delft Blå: Delft
499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

3 pack boxershorts i elastisk bomullsblanding med stretch for god komfort. Boxeren kommer med to ensfarget og en mønstret variant, og har behagelig strikk i livet med logo. God passform. Les mer

Mer info

Mer info

3 pack boxershorts i elastisk bomullsblanding med stretch for god komfort. Boxeren kommer med to ensfarget og en mønstret variant, og har behagelig strikk i livet med logo. God passform.

Materialer: 95% Bomull, 5% Elastan
Fargekode: EGZ
Artikkelnummer: 7249273

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler