Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Juels 3-pack Sokker

3-pack sokker i myk og behagelig bomullsblanding i forskjellige mønster. Sokkene kommer i en fin gaveeske og har brodert logo øverst. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • 3-pack sokker i myk og behagelig bomullsblanding i forskjellige mønster. Sokkene kommer i en fin gaveeske og har brodert logo øverst.

  Materialer: 77% bomull, 21% polyamide, 2% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7240553

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.