Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

PYJAMASSETT

Velg farge
Blå: Dress Blues Blå: Dress Blues
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Pysjbukser vevd i et tidløst mønster, og overdel med et løst og behagelig snitt. Pysjsettet kommer i en praktisk mappe av resirkulert polyester, som gjerne kan gjenbrukes. Les mer

Mer info

Mer info

Pysjbukser vevd i et tidløst mønster, og overdel med et løst og behagelig snitt. Pysjsettet kommer i en praktisk mappe av resirkulert polyester, som gjerne kan gjenbrukes.

Materialer: Materiale genser: 47,5 % bambusviskose, 47,5 % økologisk bomull og 5 % elastan. Materiale bukser: 50 % bambusviskose og 50 % økologisk bomull
Fargekode: C29
Artikkelnummer: 7248858

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Ikke bruk tøymykner.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler