Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

BOXER GRØNN

Myk og komfortabel boxer laget av SoftBoost™, en unik blanding av bambus lyocell og modal fibre. Boxeren har medium lengde i ben. Les mer

Velg farge
Grønn: Green Grønn: Green
249,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Myk og komfortabel boxer laget av SoftBoost™, en unik blanding av bambus lyocell og modal fibre. Boxeren har medium lengde i ben.

  Materialer: 95 % SoftBoost™ (70 % modal og 30 % bambus lyocell) og 5 % elastan
  Fargekode: 500
  Artikkelnummer: 7243423

  Normal maskinvask maks 60º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Ikke bruk tøymykner

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.