Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Biarritz shorts

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Green Sheen Grønn: Green Sheen
1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Sporty fritidsshorts i lett kvalitet med god stretch. Shortsen har 3 glidelåslommer i front, baklomme med kontrastfarget reversed glidelås, og en velcro justering samt logotrykknapp i linnningen. Lukkes med glidelås. Logoprint på høyre ben, og ett logobroderi i kontrastfarge i livet bak. God passform og normal livhøyde. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Sporty fritidsshorts i lett kvalitet med god stretch. Shortsen har 3 glidelåslommer i front, baklomme med kontrastfarget reversed glidelås, og en velcro justering samt logotrykknapp i linnningen. Lukkes med glidelås. Logoprint på høyre ben, og ett logobroderi i kontrastfarge i livet bak. God passform og normal livhøyde. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 90% nylon, 10% elastan
Fargekode: GDK
Artikkelnummer: 7250226

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler