Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Cali Badeshorts

Mønstret microfiber badeshorts med kontrastdetaljer. Shortsen har elastikk og snøring i livet, 2 lommer foran, og baklomme med velcrolukning. Innerbukse i mesh. Liten logo venstre ben. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Mønstret microfiber badeshorts med kontrastdetaljer. Shortsen har elastikk og snøring i livet, 2 lommer foran, og baklomme med velcrolukning. Innerbukse i mesh. Liten logo venstre ben. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7233038

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.