Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

CARGO KNIT STRETCH BERMUDA

799,-
Velg farge
DENIM: Light Stonewash DENIM: Light Stonewash
Mer info

Mer info

Behagelig cargo shorts med et vasket uttrykk for de fleste anledninger. Shortsen har kontrastdetaljer, klaffer på cargolommer og baklommer og sort skinnetikett med logo bak i livet. Passform: En romslig modell med normalt sete, normal livhøyde og smale ben med en casual silhuett som passer de fleste menn. Kvalitet: Strikket denim i en mørk blå Indigo innfarging. Varianten har en god elastisitet. Vask: Mørk blå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med lett slitasje på sømmer og 3D effekter øverst. Vasken gir et unikt uttrykk.

Materialer: 99% bomull, 1% elastan
Fargekode: D05
Artikkelnummer: 7237670

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett