Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

Cinto badeshorts

Stripet microfiber badeshorts med kontrastdetaljer. Shortsen har elastikk og snøring i livet, baklomme med klaff og velcrolukning. Innerbukse i mesh. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Stripet microfiber badeshorts med kontrastdetaljer. Shortsen har elastikk og snøring i livet, baklomme med klaff og velcrolukning. Innerbukse i mesh. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7233039

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.