Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Cinto badeshorts

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Stripet microfiber badeshorts med kontrastdetaljer. Shortsen har elastikk og snøring i livet, baklomme med klaff og velcrolukning. Innerbukse i mesh. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

 • Ikke på lager i Boysbutikker
 • Mer info

  Stripet microfiber badeshorts med kontrastdetaljer. Shortsen har elastikk og snøring i livet, baklomme med klaff og velcrolukning. Innerbukse i mesh. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7233039

  Vask og vedlikehold

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.