Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Corse badeshorts

Velg farge
Blå: Monaco Blue Blå: Monaco Blue
299,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk badeshorts i hurtigtørkende nylon med knapp og glidelåslukning i front og innvendig meshbukse. Shortsen har stikklommer i sidene og passepoilert glidelåslomme bak. Tricoloretape i sidene, lite logobroderi på beinet og gummibadge med logo i livet bak. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk badeshorts i hurtigtørkende nylon med knapp og glidelåslukning i front og innvendig meshbukse. Shortsen har stikklommer i sidene og passepoilert glidelåslomme bak. Tricoloretape i sidene, lite logobroderi på beinet og gummibadge med logo i livet bak. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% nylon
Fargekode: ENQ
Artikkelnummer: 7250228

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler