Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt | Start julegavehandelen nå, vi har utvidet bytterett til 14.01.23 🎁

EVENING SHORTS

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Grå: Agate Gray Grå: Agate Gray
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lekker chino shorts i bomullssatin med komfortabel stretch. Shortsen har pene detaljer inni linning, beltehemper, skrå stikklommer foran og paspoilerte baklommer. Lukkes med glidelås i gylf og har skjult hempe og knapp øverst. Klassisk passform og lengde. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Mer info

Mer info

Lekker chino shorts i bomullssatin med komfortabel stretch. Shortsen har pene detaljer inni linning, beltehemper, skrå stikklommer foran og paspoilerte baklommer. Lukkes med glidelås i gylf og har skjult hempe og knapp øverst. Klassisk passform og lengde. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: 51%bomull, 45%polyester og 4%spandex
Fargekode: C27
Artikkelnummer: 7243092

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes separat

Maks 5% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler