Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Felix shorts

Velg farge
Grønn: Dusky Green Grønn: Dusky Green
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Myk cordshorts i behagelig bomull med elastikk og snøring i livet. Shortsen har passepoilerte baklommer, stikklommer i siden, logobadge i filt bak ved lommen og en liten tricolorefarget badge på siden. God passform og normal livhøyde. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Myk cordshorts i behagelig bomull med elastikk og snøring i livet. Shortsen har passepoilerte baklommer, stikklommer i siden, logobadge i filt bak ved lommen og en liten tricolorefarget badge på siden. God passform og normal livhøyde. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% Bomull
Fargekode: GKJ
Artikkelnummer: 7250119

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler