Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt | Start julegavehandelen nå, vi har utvidet bytterett til 14.01.23 🎁

HUK CUMULUS SHORTS

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Sommerlig mønstret shorts i myk og behagelig bomullsstretch med elastikk og snøring i livet. Shortsen har stikklommer foran, en baklomme, falsk gylf og splitt nederst på hvert ben. Lengde til midt på låret. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Mer info

Mer info

Sommerlig mønstret shorts i myk og behagelig bomullsstretch med elastikk og snøring i livet. Shortsen har stikklommer foran, en baklomme, falsk gylf og splitt nederst på hvert ben. Lengde til midt på låret. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: 98%bomull, 2%elastan
Fargekode: O68
Artikkelnummer: 7243056

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler