Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

LAST CARGO SHORTS

Komfortabel ensfarget cargo shorts i 100% bomull med elastikk og kontrastsnøring i livet. Shortsen har praktiske cargolommer med glidelås i sidene, falsk gylf og paspolierte baklommer med glidelås. Lengde til under knærne, romslig setevidde og passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og bruker størrelse medium. Les mer

Velg farge
Svart: Black Beauty Svart: Black Beauty
209,- før 699,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel ensfarget cargo shorts i 100% bomull med elastikk og kontrastsnøring i livet. Shortsen har praktiske cargolommer med glidelås i sidene, falsk gylf og paspolierte baklommer med glidelås. Lengde til under knærne, romslig setevidde og passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og bruker størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: CAE
  Artikkelnummer: 7243035

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.