Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

LAURITZEN SHORTS

Velg farge
Hvit: Turtledove Hvit: Turtledove Svart: Black Beauty Svart: Black Beauty
399,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Cargo shorts i lett kvalitet med elastikk og spenne i livet. Shortsen har to utenpåsydde belg lommer på låret. En med glidelås og en med borrelåslukning. Stikklommer foran og to gode baklommer med klaff og trykknapp. God passform. Les mer

 • Cargo shorts i lett kvalitet med elastikk og spenne i livet. Shortsen har to utenpåsydde belg lommer på låret. En med glidelås og en med borrelåslukning. Stikklommer foran og to gode baklommer med klaff og trykknapp. God passform.

  Materialer: 100%polyamid
  Fargekode: O0O
  Artikkelnummer: 7246665

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.