Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

LEGEND BLUE STRETCH BERMUDA SHORTS

Velg farge
DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Super Stonewashed + DENIM: Garmentwashed + Used DENIM: Garmentwashed + Used
299,- før 599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel vasket 5-lommers shorts med stretch for de fleste anledninger. Shortsen har kontrastdetaljer og skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Kvalitet: 9.7 OZ stretch denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med slitasjeeffekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk. Les mer

 • Komfortabel vasket 5-lommers shorts med stretch for de fleste anledninger. Shortsen har kontrastdetaljer og skinnetikett med logo i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Kvalitet: 9.7 OZ stretch denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en lett steinvasket prosess med slitasjeeffekter og spray på front og bak. Vasken gir et unikt uttrykk.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: D04
  Artikkelnummer: 7242648

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.