Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Levering på døren samme dag! *les mer 

Menton Badeshorts

Velg farge
Rosa: Calypso Coral Rosa: Calypso Coral
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Badeshorts i lett og behagelig kvalitet. Badeshortsen har kontrastpaneler, stikklommer i front, og baklomme med klaff og borrelåslukning. Shortsen har elastikk og snøring i livet, innerfôr i mesh, gummibadge i siden og ett lite logobroderi. Les mer

 • Ikke på lager i Boysbutikker
 • Badeshorts i lett og behagelig kvalitet. Badeshortsen har kontrastpaneler, stikklommer i front, og baklomme med klaff og borrelåslukning. Shortsen har elastikk og snøring i livet, innerfôr i mesh, gummibadge i siden og ett lite logobroderi.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: MQN
  Artikkelnummer: 7246783

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.