Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

PHIL BLUE KNIT STRETCH BERMUDA SHORTS

599,-
Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Super komfortabel romslig Knit Denim Shorts med strikk og snøring i livet. Shortsen har kontrastdetaljer og grå sømmer. Passform: Romslig sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Strikket denim i en mellomblå indigo innfarging med god elastisitet. Vask: Mellomblå grunnfarge i en steinvasket prosess med lett slitasjeeffekter og spray på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: 87% bomull, 11% polyester og 2% elastan
Fargekode: DAB
Artikkelnummer: 7242729

Vask og vedlikehold

Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Vaskes med tilsvarende farger

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett