Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

REBEL COMFORT STRETCH CLAMDIGGER

Velg farge
DENIM: Stonewashed + Used DENIM: Stonewashed + Used
399,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel 5-lommers shorts med et vasket uttrykk. Shortsen har glidelås på myntelomme, sømmer på knær, kontrastdetaljer og beige skinnetikett med logo i livet bak. Perfekt plagg for sommer og fritid. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og romslige ben med en avslappet og casual silhuett som passer de fleste menn. Kvalitet: 9,25 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Mellomblå grunnfarge i en steinvasket prosess med slitasje på lår og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Les mer

 • Komfortabel 5-lommers shorts med et vasket uttrykk. Shortsen har glidelås på myntelomme, sømmer på knær, kontrastdetaljer og beige skinnetikett med logo i livet bak. Perfekt plagg for sommer og fritid. Passform: Romslig setevidde, normal livhøyde og romslige ben med en avslappet og casual silhuett som passer de fleste menn. Kvalitet: 9,25 OZ denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Mellomblå grunnfarge i en steinvasket prosess med slitasje på lår og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: DAB
  Artikkelnummer: 7237560

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.