Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

REGULAR BLK BLK COMFORT BERMUDA

Velg farge
Svart: Light Stonewash + Us Svart: Light Stonewash + Us
209,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel 5-lommers denimshorts med et lett steinvasket uttrykk og slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har ton-i-ton detaljer, sorte og grå sømmer, og grå logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en avslappet silhuett. Materiale: 13 OZ denim med brede twillspor i en sort innfarging med god elastisitet. Les mer

 • Mer info

  Komfortabel 5-lommers denimshorts med et lett steinvasket uttrykk og slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har ton-i-ton detaljer, sorte og grå sømmer, og grå logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en avslappet silhuett. Materiale: 13 OZ denim med brede twillspor i en sort innfarging med god elastisitet.

  Materialer: 99% bomull, 1% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7246575

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.