Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Regular Comfort Bermuda

Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Komfortabel 5-lommers denimshorts med et super-steinvasket uttrykk og slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har kontrastdetaljer, både tobaccofargede og blå sømmer, og beige logo-avsender i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en avslappet silhuett. Materiale: 13 OZ denim med brede twill spor i en mellomblå indigo innfarging, med god elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel 5-lommers denimshorts med et super-steinvasket uttrykk og slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har kontrastdetaljer, både tobaccofargede og blå sømmer, og beige logo-avsender i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og rette ben som passer til de som ønsker en avslappet silhuett. Materiale: 13 OZ denim med brede twill spor i en mellomblå indigo innfarging, med god elastisitet.

Materialer: 99% bomull, 1% Elastan
Fargekode: DAD
Artikkelnummer: 7246578

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler