Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 799,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SKINNY BLACK KNIT STRETCH BERMUDA SHORTS

Velg farge
Svart: Garmentwashed + Used Svart: Garmentwashed + Used
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 799,-

Levering på døren

30 dager returrett

Super komfortabel 5-lommers Knit Denim Shorts med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer, grå sømmer og beige avsender med logo i livet bak. Passform: Smalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Strikket denim i en sort innfarging. Vask: Sort grunnfarge i en lett vasket prosess med lett spray effekter på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Super komfortabel 5-lommers Knit Denim Shorts med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer, grå sømmer og beige avsender med logo i livet bak. Passform: Smalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Strikket denim i en sort innfarging. Vask: Sort grunnfarge i en lett vasket prosess med lett spray effekter på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 72% bomull, 26% polyester og 2% elastan
  Fargekode: D04
  Artikkelnummer: 7242724

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.