Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt | Start julegavehandelen nå, vi har utvidet bytterett til 14.01.23 🎁

SKINNY BLUE KNIT STRETCH BERMUDA

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Super komfortabel 5-lommers Knit Denim Shorts med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer, grå sømmer og beige avsender med logo i livet bak. Passform: Smalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Strikket denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Mellomblå grunnfarge i en steinvasket prosess med lett slitasjeeffekter på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Mer info

Mer info

Super komfortabel 5-lommers Knit Denim Shorts med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer, grå sømmer og beige avsender med logo i livet bak. Passform: Smalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Strikket denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Mellomblå grunnfarge i en steinvasket prosess med lett slitasjeeffekter på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: 72% bomull, 26% polyester og 2% elastan
Fargekode: DAB
Artikkelnummer: 7242722

Vask og vedlikehold

Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler