Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

SKINNY BLUE KNIT STRETCH BERMUDA

Velg farge
Blå: Stonewashed + Used Blå: Stonewashed + Used Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
299,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Super komfortabel 5-lommers Knit Denim Shorts med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer, grå sømmer og beige avsender med logo i livet bak. Passform: Smalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Strikket denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Mellomblå grunnfarge i en steinvasket prosess med lett slitasjeeffekter på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Super komfortabel 5-lommers Knit Denim Shorts med stretch. Shortsen har kontrastdetaljer, grå sømmer og beige avsender med logo i livet bak. Passform: Smalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Kvalitet: Strikket denim i en mellomblå indigo innfarging. Vask: Mellomblå grunnfarge i en steinvasket prosess med lett slitasjeeffekter på front og bakside. Vasken gir et unikt uttrykk. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 72% bomull, 26% polyester og 2% elastan
  Fargekode: DAD
  Artikkelnummer: 7242722

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.