Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Levering på døren samme dag! *les mer 

SKINNY KNIT BERMUDA

Velg farge
Blå: Garmentwashed + Used Blå: Garmentwashed + Used
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Super komfortabel 5-lommers Knit denimshorts med stretch. Shortsen har et lett vasket uttrykk og slitasjeeffekter på front og bakside, kontrastdetaljer, grå og blå sømmer, og en grå logo-badge i livet bak. Passform: Smalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Materiale: Strikket denim i en mellomblå indigo innfarging med god elastisitet. Les mer

 • Super komfortabel 5-lommers Knit denimshorts med stretch. Shortsen har et lett vasket uttrykk og slitasjeeffekter på front og bakside, kontrastdetaljer, grå og blå sømmer, og en grå logo-badge i livet bak. Passform: Smalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett. Materiale: Strikket denim i en mellomblå indigo innfarging med god elastisitet.

  Materialer: 96 bomull, 4% elastan
  Fargekode: D04
  Artikkelnummer: 7246570

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.