Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
🚨 -20% PÅ ALLE OVERDELER FOR MEDLEMMER | LES MER HER 🚨
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

SLIM BERMUDA SHORTS

699,-
Velg farge
Blå: Super Stonewashed + Blå: Super Stonewashed +
Mer info

Mer info

Komfortabel 5-lommers denim Shorts med stretch. og et super-steinvasket uttrykk med slitasjeeffekter på front og bakside. Shortsen har kontrastdetaljer, tobaccofargede og blå sømmer, med grå logo-badge i livet bak. Passform: Normalt sete, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smal silhuett. Materiale: Stretch denim i en mellomblå indigo innfarging med høy elastisitet.

Materialer: 98% bomull, 2% elastan
Fargekode: DAD
Artikkelnummer: 7246574

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett